Agentii full service , firme Servicii , organizare organizatori nunta ,nunti Oradea si judetul Bihor

Agentii turism oferte luna de miere ,voiaj de nunta Oradea judetul Bihor

Biserici ortodoxe pentru servicii religioase si cult Oradea judetul Bihor

Buchet flori mireasa , flori nunta , aranjamente florale nunta , lumanari nunta Oradea Bihor

Casatorie , cununie logodna , nunta si botez Oradea judetul Bihor

Cluburi , localuri , baruri cafenele si ceainarii Oradea judetul Bihor

Concert , Concurs , Expo Eveniment , Festival Spectacol , Salon ,Targ Oradea judetul Bihor

Coregrafie , Curs , dans nunta , dansatori nunta ansamblu dansuri nunta Oradea judetul Bihor

Distributie , Depozite Alimentare , Apa , Bere Bauturi , Suc , Racoritoare Vin , Alcool , Oradea Bihor

Entertainment nunta actori , mimi iluzionism , comici divertisment nunta Oradea judetul Bihor

Fotografii nunta , poze nunta , filmari nunta Foto video casatorie cununie Oradea judetul Bihor

Impresariat artisti muzica agentii ,firme ,productie case , studio ,inregistrari nunta ,concert , spectacol

Inchirieri auto nunta inchirieri caleasca nunta Oradea judetul Bihor

Invitatii , albume foto nunta , logodna ,botez absolventi , evenimente Oradea judetul Bihor

Monden , social , cultural artistic , spiritual , estetic Oradea judetul Bihor

Muzica nunta , Muzicanti nunta , Formatii nunta Orchestra nunta , Taraf Trupa , Instrumentisti

Muzica vocala nunta Interpreti , Solisti vocali Cantareti , Ansamblu vocal Oradea judetul Bihor

Nasi cununie , Nasi nunta Nasi botez , Alegerea nasilor Oradea Bihor

Obiceiuri de nunta Costume populare zona de folclor si traditii Bihor

Pizza , pizzerii , fast food ghid , meniuri , comanda bucatarie , mancare , orar Oradea judetul Bihor

Porumbei pentru nunta Inchirieri porumbei albi Oradea judetul Bihor

Restaurante , meniuri bucatarie , specific mancare , masa , catering Oradea judetul Bihor

Rochie , Trusou , Accesorii Salon , Costum , Pantofi Mireasa , Miri , Mire Nunta Oradea judetul Bihor

Sala nunta , Sala , Salon Evenimente , Restaurant Nunta Oradea Bihor

Salon , Infrumusetare Cosmetica ,Coafor Manichiura ,Pedichiura Mireasa , Nasa , Nunta Oradea judetul Bihor

Sarbatori ,chef , in familie Nunta ,de aur , de argint Zi de nastere , onomastica Oradea judetul Bihor

Sonorizare nunta ,sunet si lumini nunta , dj nunta , efecte speciale nunta Oradea judetul Bihor

Torturi , prajituri , desert logodna , nunta , botez eveniment , sarbatoare Oradea judetul Bihor

Verighete nunta , Inele de nunta , Inele de logodna , bijuterii pentru miri Oradea judetul Bihor


promovare crisulrepede.ro

























www.andor-magazin.ro

Magazin ANDOR www.andor-magazin.ro, Oferta, Pret, Sobe, Soba, de, Incalzit, Lemne, Gatit, Plita, Marmura, Teracota, Samota, Premontata, Mobile, Oradea, Bihor, Beius, Ceica, Brusturi, Dobresti, Cluj, Huedin, Tileagd, Vadu Crisului, Suncuius



































































www.fr.dorafort.ro

Dorafort FR www.fr.dorafort.ro Production, producteur, Fenêtres, Portes, Volets fixes, mobiles, Rideaux, bois, planchers, escaliers, portes, garde-corps, menuiserie, fenêtres,bois, fenêtres, portes extérieures, volets intérieurs, escaliers, appuis de fenêtre, sapin, épicéa , chêne, frêne, chêne, cerisier, noyer, Meranti, Ocume, Eucalyptus


www.dorafort.ro

Dorafort www.dorafort.ro Productie, Producator, Ferestre, Usi, Obloane Fixe, Mobile, Rolete, Cherestea, Parchet, Scari, Usi, Lemn, Balustrade, Tamplarie, Ferestre , Lemn, Stratificat, Exterior, Usi , Interior, Obloane , Scari , Glafuri, Brad, Molid, Tei, Frasin, Stejar, Cires, Nuc, Meranti, Ocume, Eucalipt,Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Sighetu Marmatiei, Maramures, Borsa, Cluj Napoca, Iasi, Suceava, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Deva, Sibiu, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Craiova, Pitesti, Campina, Targoviste, Ploiesti, Brasov, Predeal, Sinaia, Constanta, Bucuresti


www.hu.frigofruct.ro

Frigofruct www.hu.frigofruct.ro termelés, a feldolgozás, fagyasztás, fagyasztott, gyümölcs, zöldség, hideg, Bihor, kultúra, ültetvény, áfonya, egres, ribizli, málna, szeder, cseresznye, kukorica, padlizsán, eper, termelés, feldolgozás, fagyasztás, gyümölcs, zöldség, tárolás a bérleti fagyasztó terek


www.frigofruct.ro

Frigofruct www.frigofruct.ro , productie, prelucrare, congelare, congelate, fructe, legume, frig, Bihor, cultura, plantatii, afine, agrise, coacaze, zmeura, mure, visine, porumb zaharat, vinete, capsuni, productia, prelucrarea, congelarea, fructelor, legumelor, depozitarea acestora, ïnchirieri de spatii frigorifice
























































www.tomiris.ro

Tomiris www.tomiris.ro magazin, produse, remedii, terapii, tratament, naturiste, suplimente, alimentare, bio, organice, ecologice, vindecare, sanatate, afectiuni, boli, Oradea


www.legume-fructe.amd-maria.ro

Legume fructe Amd Maria www.legume-fructe.amd-maria.ro Maria Mina srl, import, depozit, distributie, legume, fructe, piata, angro, en-gros,Oradea, Bihor


www.claudiu-foto.amd-maria.ro

Claudiu foto Amd Maria www.claudiu-foto.amd-maria.ro vand, execut, realizez, foto, fotografii, studio, reportaj, peisaj, eveniment, familie, produs, promovare,Oradea, Bihor


www.amd-maria.ro

AMD Maria www.amd-maria.ro ,importator, distributie, glucoza, produse, alimentare, energizant, diabet, natural, ecologic, sanatate


Meteo


1 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion


Top 10 criterii importante cand alegi restaurantul de nunta!

Pentru ca petrecere de nunta sa fie cu adevarat un succes, de care sa va amintiti cu mare placere atat voi, mirii, cat si invitatii vostri, este foarte important sa alegeti cu mare atentie restaurantul unde o organizati. Datorita importantei covarsitoare pe care o are, localul trebuie sa costituie primul lucru pe lista in organizarea unei nunti.
Iata, deci, 10 dintre cele mai importante criterii pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi restaurantul de nunta:

1. Incepe cautarea restaurantul ideal din timp
Iti recomand sa te gandesti din timp la alegerea restaurantului, chiar si cu 1 an inainte de nunta. Da, da... stiu, poate ti se pare ciudat, insa exista miri care isi rezerva salile chiar si cu 1 an si jumatate inainte.
Unul dintre cele mai importante avantaje este acela ca puteti stabili data cea mai convenabila pentru voi, dar si pentru cei apropiati, fara a fi restrictionati de lipsa salilor libere.

Tine minte ca restaurantele de nunta spatioase, selecte, in care o nunta nu poate fi decat un real succes, sunt foarte solicitate, asa ca solutia ideala este sa incepi cautarea din timp pentru a nu avea ulterior surprize neplacute, mai exact sa nu gasesti disponibila data la care te-ai gandit.

Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



2 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion


Top 10 criterii importante cand alegi restaurantul de nunta!


2. Viziteaza mai multe restaurante


Iti recomand sa va stabiliti o serie de restaurante care va intereseaza, apoi mergeti pentru a le vedea si pentru a afla detalii despre pret si meniuri. Nu va opriti asupra primului restaurant vizitat, faceti un tur a 4 ori a 5 sali de ceremonie pentru a va putea contura apoi o parere comparativa si, abia apoi, incercati sa luati decizia potrivita.

3. Dimensiunea restaurantului Vs. numarul de invitati

Foarte important atunci cand alegeti restaurantul, este sa tineti cont de dimensiunea acestuia, pentru ca, nu-i asa, nu se justifica sa platiti pentru o sala de 150 de locuri daca v-ati hotarat asupra unei nunti restranse cu 70-80 de invitati. Ideal este ca restaurantul de nunta sa ofere un spatiu generos, in care ringul de dans sa poata fi vazut de catre oricine de la masa. Nu iti recomand restaurantele cu mai multe saloane sau separeuri, deoarece acestea vor izola invitatii, iar atmosfera va avea putin de suferit.

Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



3 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion


Top 10 criterii importante cand alegi restaurantul de nunta!

4. Semneaza un contract cu restaurantul

In momentul in care ati gasit restaurantul mult visat si trebuie sa achitati si un avans minim, este recomandat sa semnati si un contract pentru a avea siguranta ca sala va fi rezervata pentru voi. In contract trebuie sa fie stipulate toate detaliile despre care ati vorbit si veti fi feriti, in acest fel, de neprevazutele costuri suplimentare.

5. Pretul de inchiriere

Intreaba care este modalitatea de inchiriere a salii, pe ora sau pe zi si negociaza, apoi, pretul, pana ajungeti la o suma convenabila de ambele parti. In acest context, intrebati si care este ora maxima pana la care puteti ramane, dar si care este suma pe care trebuie sa o platetiti in plus daca aceasta ora este depasita.


Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



4 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion


Top 10 criterii importante cand alegi restaurantul de nunta!

6. Decoratiunile

Este foarte important sa vedeti daca va este permis sa aduceti firme care se ocupa cu aranjamentele florale, baloane, decorarea meselor, artificii. Ati putea chiar sa ii rugati sa va recomande chiar ei o firma de decoratiuni de nunta, pentru care garanteaza si cu care au mai colaborat, acest lucru constituind un avantaj deoarece inseamna ca stiu exact ce trebuie sa aleaga pentru ca totul sa iasa perfect.

Ideal ar fi ca salonul sa fie el insusi foarte frumos decorat si cu un mobilier de bun gust si in acest fel nu veti mai fi nevoiti sa apelati la serviciile unei firme specializate in decoratiuni de nunta, rezultatul fiind mai putini bani cheltuiti. Un salon select diminueaza mult nevoia de decorare si implicit vor scadea si costurile.
Exista si cazuri in care restaurantul ofera gratuit decoratiunile sau o parte din acestea.

7. Tinuta chelnerilor

Pentru o impresie foarte buna in fata invitatilor de nunta, chelnerii trebuie sa aiba o tinuta impecabila. Ce spui de pantaloni negri, camasa in aceeasi nuanta cu decorul restaurantului, vesta neagra si manusi albe?


Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



5 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion


Top 10 criterii importante cand alegi restaurantul de nunta!

8. Meniul


Intereseaza-te de meniu, de felurile de mancare, pe care iti recomand sa le gusti, eventual, pentru a le testa calitatea, cat si de pretul acestuia. De regula, fiecare restaurant impune un anumit numar de meniuri standard. Iti recomand sa te interesezi si de gramajul si de marimea portiei. Tot in acest context, trebuie sa discutati si despre meniurile pe care le asigura in plus in cazul in care vor fi mai multi invitati decat v-ati asteptat. Intreaba daca meniurile se platesc in cazul in care nu au venit toti invitatii presupusi. Trebuie sa stii ca, de regula, se platesc doar unele feluri de mancare.

Un meniu sofisticat si delicios, in acelasi timp, poate costa intre 60 si 150 euro. Astfel, un meniu acceptabil la pret, dar delicios, ar putea fi:
- platou cu gustari
- file de somon cu sos olandez si orez salbatic
- friptura de porc cu ciuperci si legume sau gratar din piept de pui, rulada de curcan, cartofi taranesti si salata de varza alba
Inca un aspect foarte important este sa afli daca poti aduce de acasa bauturile, prajiturile, acest lucru fiind favorabil pentru bugetul tau.


Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



6 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion


Top 10 criterii importante cand alegi restaurantul de nunta!

9. Formatie de Lautari Vs. Dj

Exista restaurante care impun propria formatie sau dj si chiar restaurante care accepta exclusiv muzica in surdina. Tocmai pentru a sti la ce sa te astepti, intreaba din timp toate aceste amanunte. Intreaba, de asemenea, daca muzica o puteti alege voi, pentru ca sunt unii Dj care nu accepta.

10. Camera nuptiala

In ultima perioada, restaurantele selecte ofera si o camera nuptiala, unde,voi, mirii va puteti schimba si va puteti relaxa. Intreaba daca aceasta oferta se adauga la pret sau daca este un cadou din partea restaurantului.


Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



7 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion

Reteta Supa de pui

- 1 ceapa
- 200 gr morcovi
- 200 gr radacina de telina
- 200 gr praz
- 1 radacina de patrunjel
- 2 linguri de ulei
- 1 pui
- 1 lingurita boabe de piper
- sare
- 1 buchet de verdeturi


Se curate ceapa si se taie jumatati. Se curate legumele, se maruntesc. Se incinge uleiul si se caleste

ceapa, se toarna 2,5 l apa rece. Se adauga pui, legume, mirodenii si verdeata, se lasa sa fiarba la foc

mic cca. 60 min. cu lingura de spuma se indeparteaza mereu de pe suprafata supei spuma si grasimea. Se

scoate apoi puiul. Supa se lasa sa fiarba pana isi reduce volumul la 2/3, apoi se curata de grasime.


Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



8 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion

Reteta Supa cu taietei de casa

- 1 pui de aprox. 1,5 kg
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 1 telina
- 1 legatura de patrunjel
- Sare
Pentru taietei:
- 2 oua
- 1 cana cu faina
- Sare

Portioneaza puiul si fierbe-l in 2 l de apa cu sare. Indeparteaza spuma.
Adauga ceapa taiata marunt, iar ardeiul, telina si morcovii, cubulete.
Intre timp, framanta un aluat numai bun de intins din oua. Intinde-l cat poti de subtire, lasa-l putin la zvantat, ruleaza-l, si cu un cutit foarte ascutit, taie taietei subtiri.
Rasfira-i usor cu mana si lasa-i sa se usuce. Din ei pune in supa atat cat vrei. Restul se poate pastra. Mai lasa pe foc pana fierb taieteii.
La final, presara verdeata tocata fin, opreste focul si acopera vasul.

Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



9 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion

Reteta Friptura de vitel cu sos de legume

- 1 kg muschi de vitel
- Sare, piper
- 3 linguri untura
- 2 morcovi
- 3 fire telina
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 500 ml supa de carne
- 200 ml vin rosu
- 1 lingurita amidon

Cuptorul se incinge la 220 de grade. Se spala carnea, se sterge, se sareaza, se pipereaza. Intr-o tava de friptura se lasa sa se topeasca untura. Se introduce friptura si se acopera cu grasimea fierbinte. Se coace inabusit la cuptor. Dupa 15 min se scoate capacul.
Se curata morcovii si telina si se taie cuburi. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca. Dupa 60 min se adauga in tava legumele, ceapa si usturoiul, de jur imprejurul carnii si se prajesc putin. Se toarna supa si vinul. Focul se reduce la 180 de grade si se mai coace friptura 40 min. Se scoate carnea si se tine la cald. Sosul se leaga cu amidon si se condimenteaza. Se serveste langa feliile de friptura.

Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



10 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion

Reteta Friptura la tava

- 1 kg pulpa de vitel
- 500 gr ciuperci sau 1 cutie de ciuperci conservate
- 1 lingura cu faina
- 2-3 linguri cu bulion
- 1 legatura de patrunjel verde
- Sare, piper negru macinat, cimbru
- Ulei

Fierbi carnea in oala sub presiune, eventual cu ceva zarzavat de supa. Tai apoi carnea felii subtiri.
Dai carnea prin faina amestecata cu cimbru, apoi pregatesti tava, in care pui apa si ulei, cate o cana.
Asezi feliile de carne in tava, apoi, pe margini, ciupercile si boabele de piper. Daca ai ciuperci proaspete, le cureti inainte si le tai felii.
Pui si bulionul, tot pe margini, si patrunjelul tocat marunt. Acoperi tava cu folie de aluminiu si dai la cuptor 30-40 de minute.
Friptura rece poate fi insotita de o garnitura calda, iute de preparat!
Ai nevoie de legume congelate cam 500 gr, 1 cana cu orez, o lingura cu sos de soia, 1-2 linguri cu ulei de masline. Prajesti legumele in ulei, adaugi sare si piper dupa gust, apoi orezul si sosul de soia. Amesteci incontinuu, ca sa nu se prinda, pana cand orezul este facut.

Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



11 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion

Intrebari pe care trebuie sa le puneti atunci cand inchiriati un local:

1. Care este costul aproximativ pe meniu? Ce include acest cost? Ce bautura vi se asigura in acest pret?
2. Intrebati daca se percepe o taxa de inchiriere a localului.
3. Personalul care gateste si cel care serveste trebuie platit separat? Care este suma?
4. Pe langa toate aceste taxe mai sunt si altele de platit? Ce reprezinta ele? De exemplu unele restaurante au contracte cu fime de sonorizare. Dumneavoastra veti fi obligati sa platiti firma care are contract cu restaurantul respectiv, indiferent daca veti aplela la ei pentru sonorizare sau veti aduce dumneavoastra propriul DJ.
5. Ce puteti comanda sau aduce dumneavoastra din alta parte : tortul, o parte din bautura, prajiturile, fursecurile, etc
6. Semnati un contract in care toate aceste clauze sa fie specificate. Contractul va elimina eventualele neintelegeri si va va proteja.


Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



12 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion

Reteta Pulpe la cuptor cu sote de pastai

- 8 pulpe de pui
- 3-4 catei de usturoi
- 3 linguri pesmet
- 1 cubulet de unt
- 1 crenguta de rozmarin
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- Sare, piper
- 500 gr fasole verde
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde


Se curate pulpele de pielite, se spala si se cresteaza sa se patrunda bine cat timp stau la cuptor. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa cateva minute la rece cu usturoiul pisat.
Intre timp, se tapeteaza o tava cu unt si cu pesmet, se asaza pulpele, se presara o lingura de pesmet peste ele, se pune crenguta de rozmarin, se acopera tava cu un capac sau cu folie si se baga in cuptorul bine incins.
Separate, se alege fasolea verde, se curate de codite, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert, se scurge de apa si se acopera cu un capac.
Se taie ardeii, ceapa, se rad morcovii, se innabuse in putin ulei si se amesteca cu fasolea verde. Dupa ce s-au facut si pulpele, se servesc cu fasolea si se orneaza cu patrunjel verde.

Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



13 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion




Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



14 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion




Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai



15 Restaurant , catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita , post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina , masa

Restaurant , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , festiva , nunta , logodna , botez , chef , reuniune , majorat , ocazii , absolventi , sarbatoare , eveniment , revelion




Restaurant ,catering , specific , rezervari , ghid , bucatari , meniuri , retete , culinare , preturi , oferte , orar , servire , bucatarie , mancare , gatita ,post , telefon , contact , mic , dejun , pranz , cina ,masa , in Bihor , Oradea , Beius , Marghita , Salonta , Alesd , Nucet , Sacuieni , Stei , Vascau , Valea lui Mihai




Pagina Facebook
Portal Servicii si Evenimente crisulrepede.ro






www.facebook.com/portal.nuntasiservicii/?ref=bookmarks www.groupromo.ro www.forelit.ro